Web de Guijo de Santa Barbara

En esta página de Guijo de Santa Bárbara puedes encontrar los principales datos de interés sobre nuestra localidad, además de ser un punto de encuentro entre los guijeños en Internet.

miércoles, 2 de enero de 2008

Guijo de Santa Bárbara (NL)

Op deze website vindt u alle informatie over Guijo de Santa Bárbara.

Guijo de Santa Bárbara is een dorp van Extremadura een van de 17 Spaanse administratieve regio. Ons dorp is in La Vera een natuurlijke regio van de provincie Cáceres.

Guijo de Santa Bárbara of El Guijo (zoals de inwoners noemen) heeft een bevolking ongeveer 400 mensen, maar tijdens de zomer en in het weekend de bevolking kunnen verhogen tot duizend mensen.

Guijo de Santa Bárbara is een perfecte bestemming voor uw holydays als u wilt genieten van de natuur, partij en traditie. De natuurlijke plaatsen van Guijo als Jaranda Valley kunt baden in natuurlijke zwembaden, zoals La Vega, Calajomero o Trabuquete. Daarnaast kunt u wandeling door de bergen naar het dichtst geweldige natuurlijke plaatsen als Portilla o Campanario.

In Guijo de Santa Bárbara kunt u ook genieten van de feesten vooral in augustus. Elk jaar wordt gevierd met koeien (vaquillas) wordt gevierd rond 15 augustus, en op deze avond kun je verder gaan feest in het dorp tot de ochtend.

Dus als u een bezoek wilt brengen aan onze streek geen twijfel te komen in Guijo de Santa Bárbara.

Derechos de propiedad intelectual y reproducción

Licencia Creative Commons
Web de Guijo de Santa Bárbara por Asociación La Fuente del Pueblo se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial 3.0 Unported.